»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Hälsa, Skönhet & Samliv -> KOSTTILLSKOTT -> Mineraler

CMD - Concentrated Mineral Drops


Kort information om produkten:

CMD - Concentrated Mineral Drops

Concentrated Mineral Drops (koncentrerade mineraldroppar) är ett koncentrat av det mineralrika havsvattnet från Utahs Salt Lake. 99,5% av natriumet och en stor del av vattnet har tagits bort. Den återstående vätskan innehåller ett koncentrat av alla naturligt förekommande mineraler (utom natrium). Concentrated Mineral Drops i pulverform används i HelaminTRACE. Kroppen använder sig av mineraler och spårämnen i jonform för att utföra otaliga kemiska och elektriska processer varje sekund, bland annat som katalysatorer för andra näringsämnen och enzymer.Pris i SEK: 115,00 
Art-no: 1430hh
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 150 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
Exp.avgift: 10 KR
--------
Att betala: 197,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkCMD - Concentrated Mineral Drops


Mer information om produkten
CMD - Conc. Mineral Drops
60 ml

Innehåll per 1/2 tesked (40 droppar)
Magnesium266 mg(RDI 325 mg)
Klorid740 mg
Sulfat75 mg
Natrium5 mg
Kalium2 mg
Litium1,5 mg
Bor1 mg

Dessutom innehåller den i naturligt varierande mängder ytterligare ett 60 tal mineraler: Bromid, kalcium, karbonat, fluorid, kisel, kväve, selen, fosfor, jod, krom, järn, mangan, titan, rubidium, kobolt, koppar, antimon, arsenik, molybden, strontium, zink, nickel, tungsten, scandium, tenn, lanthanum, yttrium, barium, silver, uran, gallium, zirkon, vandium, beryllium, tellurium, bismut, hafnium, terbium, europium, gadolinium, samarium, cerium, cesium, guld, dysprosium, holmium, lutetium, thulium, erbium, ytterbium, neodymium, praseodymium, niobium, tantalum, torium, tallium, renium plus övriga ämnen som förekommer i havsvattnet i Utahs Salt Lake.

Concentrated Mineral Drops är ett naturligt mineraltillskott i jonform som är mycket lättupptagligt. Det innehåller relativt stora mänger bor och litium som är svåra att få i sig via kosten idag. Concentrated Mineral Drops är lämpligt även för dem som vill begränsa sitt natriumintag. Vid 1/2 tsk (40 droppar) per dag varar en flaska i 24 dagar. Concentrated Mineral Drops kan också användas för att tillsätta mineraler och förbättra smaken på vatten som renats med omvänd osmos, avjonisering eller destillering. 15 droppar återmineraliserar ca 2 liter renat vatten. En flaska räcker till ca 120 liter renat vatten.


Dosering vuxna


Underhållsdos:10 droppar i ett glas vatten 1 gång/dag eller enligt rekommendation.

Kan också blandas i juice eller mat för att dölja den kraftiga mineralsmaken. Större mängder kan ha en laxerande effekt.

Förvaring: Förvaras oåtkomligt för barn.
Hållbarhet: Produktens renhet och koncentration ger den obegränsad hållbarhet. Mineralkoncentrationen omöjliggör bakterietillväxt. Mineralernas effekt försvagas inte med tiden. Smärre kristallbildningar kan uppstå, men dessa påverkar inte kvaliteten.
Untitled Document
Mineraler

Kroppen kan inte själv tillverka mineraler (eftersom de är grundämnen) utan vi måste få dem från kost och vatten. Mineraler är byggstenar som kroppen behöver i stort sett överallt. De används t ex vid muskelkontraktioner, nervimpulser, blodformation, energiproduktion mm. Ofta är ett mineral en aktiv del av ett enzym. Enzymer reglerar de flesta reaktioner i kroppen.

Kroppen kan inte ta upp mineraler när de är i metallform. Salter av mineraler är däremot lättlösliga och då övergår mineralet till jonform som kroppen kan tillgodogöra sig. När man tar fram mineraltillskott är det viktigt att välja rätt mineralsalt, ett som är lättlösligt. Generellt kan man säga att organiska salter är mer lättlösliga än oorganiska.

Helhetshälsas Optimal- och Helaminserie är baserade på organiska salter. I dessa salter ingår utvalda aminosyror som är väldigt lättlösliga och anses kunna transportera mineralet till rätt ställe i cellen.

 Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk