»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Hälsa, Skönhet & Samliv -> Fotvård -> Sulor

Dansa hela natten sula för högklackade skor


Kort information om produkten:

Dansa hela natten sula för högklackade skor

Dansa hela natten sula för högklackade skor. Passar alla storlekar. Silogel som man lägger i skorna för både hög- och lågklackade skor. Silogel är tvättbar.  Presenttips:

**Julklapp
Pris i SEK: 99,00 
Art-no: 3024
--------
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Fraktvikt: 120 g
Frakttyp: Brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 171,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkDansa hela natten sula för högklackade skor

Untitled Document
Helhetshälsa
Vår filosofi

Att leva ett liv i hälsa är att leva i balans. Det är viktigt att få ren och näringsriktig mat, motion, vatten, luft och solljus men även känslomässig och mental stimulans. Utan syre och vatten dör man snabbt, men hur viktiga de andra behoven är glöms lätt bort eftersom människan har en enastående förmåga att anpassa sig och kompensera för brister.

Helhetshälsas filosofi är att kroppen är en helhet. Alla organ samverkar - människans alla behov går in i varandra och påverkar varandra. Därför är det så viktigt att ha en helhetssyn och leva balanserat.

Magen är en kroppsdel som ofta blir orättvist behandlad, trots att den är så oerhört viktig. Tack vare magens matsmältningsarbete får vi såväl energi som byggnads- och reparationsmaterial till kroppens alla delar. Många av Helhetshälsas produkter är avsedda att understödja matsmältning och tarmfunktion eftersom det är där man lägger grunden för en god hälsa.

Eftersom dagens höga levnadstempo och livsmedlens ofta urvattnade kvalitet gör det svårt att äta näringsriktigt och balanserat vill vi öka medvetenheten om vikten av fullvärdig näring.

Vi på Helhetshälsa arbetar oavbrutet med att förverkliga våra idéer om hälsa och näring. Vår ambition är att följa den senaste forskningens rön. En ständig produktutveckling sker och endast tillverkare som kan prestera högsta kvalitet på ingredienser, tillverkning och slutprodukt godkänns.

Våra produkter

Vi på Helhetshälsa arbetar oavbrutet med att förverkliga våra idéer om hälsa och näring. Vår ambition är att följa den senaste forskningens rön. En ständig produktutveckling sker och endast tillverkare som kan prestera högsta kvalitet på ingredienser, tillverkning och slutprodukt godkänns.

När vi utvecklar nya produkter lägger vi ned mycket resurser på att ta fram det bästa möjliga. Helhetshälsas olika kosttillskott är framtagna med helhetssynen, vår filosofi, som ledstjärna. Vi anser att produkterna ska vara så naturliga och rena som möjligt.

TILLSATSER
Helhetshälsas produkter innehåller inte mjölk, gluten, soja, ägg, jäst, socker, konserverings-, färg- eller smakämnen. Enda undantagen är följande:

  • Lecitin (Sojalecitin) som utvinns ur soja, dock ingår inget sojaprotein.
  • Vegetarian & Vegan som innehåller sojaprotein.
  • Järnsaft som innehåller konserveringsmedel.
  • Krämer, som alltid innehåller konserveringsmedel.

I kapslade produkter där de aktiva ingredienserna inte fyller ut kapseln, används mikrokristallin cellulosa (växtfiber) som fyllnadsmedel. Mikrokristallin cellulosa är hypoallergen och helt inert och bryts varken ned i matsmältningen eller tas upp i kroppen. Den består av olösliga vegetabiliska fibrer.

VEGETABILISKA KAPSLAR
Kapslar och tabletter är de vanligaste formerna för beredning av kosttillskott. Kapslar anses generellt vara bättre än tabletter eftersom:

  • Kapslar inte innehåller några bindemedel eller andra tillsatsämnen, som många är allergiska eller känsliga mot, förutom mikrokristallin cellulosa som är hypoallergen.
  • Kapslar är skonsammare än tabletter mot innehållet i produkten. Vid tillverkning av tabletter utsätts innehållet för höga tryck och temperaturer.
  • Kapslarnas innehåll lättare tas upp, då det inte behövs någon tablettmassa.
  • Kapslar går lätt att öppna och man kan ta 1/2 eller 1/4 dos.

Vi använder bara vegetabiliska kapslar, framställda från cellulosa (växtfiber). Detta är särskilt viktigt att känna till för vegetarianer eftersom det fortfarande förekommer kosttillskott i gelatinkapslar på marknaden. Så gott som allt kommersiellt använt gelatin, både i gelatinkapslar och i godis, framställs av slaktavfall.

ETIKETTERNA
Så gott som alla etiketter har svensk text. Vi eftersträvar tydliga etiketter med så mycket faktainformation som möjligt, för att kunden själv ska kunna bilda sig en uppfattning om produkten.

DOSERINGSANVISNINGAR
Observera att med de angivna måtten tesked (tsk) respektive matsked (msk) avses strukna måttskopor (sådana som används i hushållet exempelvis). En struken tesked (1 tsk) motsvarar 5 ml och en struken matsked (1 msk) motsvarar 15 ml. Använd inte en vanlig sked.

Om inget annat anges i texten tas kosttillskottet i samband med måltid. Kapslar och tabletter tas med några klunkar vatten. Den som har svårt att svälja en hel kapsel kan dra isär den och svälja innehållet med lite vatten.

RDI, rekommenderat dagligt intag, baseras på ett medelvärde för män och kvinnor i åldern 19-60 år. Personer som avviker från detta teoretiska medelvärde kan behöva andra doser.

Företaget
Idag är Helhetshälsa ett av Sveriges ledande grossistföretag inom närings- och kosttillskott till yrkesverksamma terapeuter. Sedan vi startade 1990 har vårt måtto alltid varit att erbjuda varor av absolut högsta kvalitet och vi tror att just detta har gett oss vår framgång. En ständig produktutveckling sker genom att vi följer forskningens senaste rön och för en ständig dialog med våra kunder. Endast tillverkare som kan prestera högsta kvalitet på ingredienser, tillverkning och slutprodukt godkänns.Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk