»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Sökaren... -> Böcker

Kristallernas kraft : idag och genom tiderna av Cassandra Eason


Kort information om produkten:

Kristallernas kraft : idag och genom tiderna av Cassandra Eason

Kristallernas kraft : idag och genom tiderna av Cassandra Eason. Kristallkraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen. Boken är späckad med de myter och legender som har gjort kristaller så uppskattade under tusentals år, och beskriver hur du kan använda de olika kristallerna hemma och på jobbet för att göra ditt vardagsliv enklare och mer tillfredsställande.  Presenttips:

**Julklapp
**Till paret
Pris i SEK: 164,00 
Art-no: 9189120299
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 260 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 102,50 SEK
--------
Att betala: 266,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkKristallernas kraft : idag och genom tiderna av Cassandra Eason


Mer information om produkten
Du hittar beskrivningar om hur du kan använda de individuella kristallerna för healing och andlig och psykisk utveckling, samt en redogörelse för varje kristalls unika egenskaper, så att du kan avgöra vilka kristaller som passar just dig bäst. Dessutom innehåller boken avsnitt om hur du skapar din egen speciella kristallsamling, hur du arbetar med pendlar och en utförlig beskrivning om hur du använder en kristallkula, väljer födelsestenar och zodiakstenar samt hur du kan hela dig själv, dina vänner, familjemedlemmar och husdjur.
 
Kristallkraft är en lättillgänglig bok som är fylld av uråldrig visdom från det forna Egypten, Grekland och Romarriket, vikingarnas Skandinavien, Afrika, Australien och Amerikas indianer. Deras kunskaper kan hjälpa oss att leva lyckligare och mer harmoniskt i dagens hektiska värld. Boken innehåller även allt du behöver veta om att använda kristallkulor till att se framtiden med.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk