»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Sökaren... -> Böcker

Stora boken om kraftdjur av Cassandra Eason


Kort information om produkten:

Stora boken om kraftdjur av Cassandra Eason

Stora boken om kraftdjur av Cassandra Eason. Kraftdjur erbjuder dig en nyckel för att låsa upp din egen nedärvda instinktiva medvetenhet som i dagens samhälle inte är lika genomträngande. De erbjuder dig ett sätt att arbeta med olika varelsers andliga energier som visa guider och lärare. Den här boken är unik för att den har ett omfattande och detaljerat utbud av inte mindre än 275 kraftvarelser från myter och verkliga observationer. Den här boken introducerar en mängd lätta och effektiva tekniker för att komma nära dina utvalda varelsers andar redan från första kapitlet.  Presenttips:

**Julklapp
**Till paret
Pris i SEK: 173,00 
Art-no: 9189120299
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 290 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 102,50 SEK
--------
Att betala: 275,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkStora boken om kraftdjur  av Cassandra Eason


Mer information om produkten
Folk i många olika kulturer har dragits till djurens visdom i tusentals år. Även i den moderna världen kan kraftdjurens styrka och helande krafter berika din vardag och skydda dig från den fara och stress som en snabb och bullrande värld utgör.
 
 
  • Lär dig vilka dina speciella totemdjur och dina personliga andliga djurguider är.
  • Arbeta med mer än 275 olika djur, fåglar, fiskar, ormar och insekter för att upptäcka vilka unika kvaliteter, utmaningar och dagligt helande beskydd och harmoni som de kan ge dig i din vardag.
  • Utforska enhörningars, drakars, den legendariska fågel Fenix och den nordamerikanska Åskfågelns magiska värld för att berika ditt andliga liv och ge dig inspiration och upplysning.
  • Undersök vilka djur och fåglar din familj, dina vänner och arbetskollegor mest påminner om och hur de ser dig.
  • Lär dig att handskas med din griniga björnbaby, din envisa kronhjortshane i tonåren och din taktlösa men lojala tjurkompis, ta fram deras bästa kvaliteter och lös revirkonflikter.
  • Kasta dig över djurmyter från olika tidsåldrar och kulturer och skapa dina egna resor och sammandrabbningar med magiska djur. Börja med en kraftdjursdagbok.
  • Upptäck vad de olika kraftvarelserna har att säga om ditt liv och dess utmaningar och hur du kan förändra svårigheter till möjligheter.
  • Lär dig hur du förenas med olika varelsers andliga energier genom drömmar, visualisering, dans, sång, trummande, formförändringsteknik, meditation, astrala resor och genom observation av olika arter.


Cassandra Eason har forskat kring kraftdjur och djurens mediala kraft i mer än femton år och hon är författare till den internationella bästsäljaren Psychic Power of Animals. Hon har även producerat en egen uppsättning kort för meddelande från kraftdjuren som kan användas med eller utan den här boken.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk