»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Anatomiska planscher -> Böcker - Ämnen -> Hälsa

Din inre borg : en resa till djupet av din själ av Caroline Myss


Kort information om produkten:

Din inre borg : en resa till djupet av din själ av Caroline Myss

Din inre borg : en resa till djupet av din själ av Caroline Myss. Denna bok är många saker. Den är en vägledning till Teresa av Ávilas liv - detta framstående helgon från 1500-talet som var en mästare i kontemplation. Den är också en vägledning till hennes fantastiska text Den inre borgen. Och sist men inte minst är den en vägledning till din egen själ, en vacker, hänsynsfull, kärleksfull och äkta vägvisare genom själens terräng  Presenttips:

**Julklapp
**Till paret
Pris i SEK: 188,00 
Art-no: 9789153430247
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 650 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 132,50 SEK
--------
Att betala: 320,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkDin inre borg : en resa till djupet av din själ av Caroline Myss


Mer information om produkten
Teresa av Ávila hade en vision av själen som en skimrande borg med sju olika boningar. I den centrala boningen bor Gud - eller det heliga, den högre själen, verkligheten eller medvetandet, som hela tiden drar oss inåt. Denna struktur blev Teresas karta för den inre resan till rening, upplysning och enhet med det heliga. Caroline Myss öppnar dörren till den skimrande borgen och till mysticismen. Hon visar en väg där det är möjligt att fortsätta att leva i en vardag med arbete och familj, men ändå följa kallet om en äkta andlig utövning som ger en direkt kontakt med det gudomliga. Boken är skriven ur ett tvärreligiöst perspektiv. Den riktar sig inte enbart till kristna, utan till alla som längtar efter att finna och följa ett inre kall. Den är ett sökande efter kosmiska, enande sanningar.

Caroline Myss är pionjär och internationell föreläsare inom områdena energimedicin och mänskligt medvetande. Sedan 2003 driver hon CMED Intitute, ett utbildningsprogram specialiserat på intensiv_kurser om arketyper och heliga kontrakt, och hon föreläser regelbundet världen över. Hon bor i Oak Park, Illinois, USA. Besök gärna www.myss.com.Fakta: ISBN: 9789153430247 

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk