»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Konsultation

Reconnective Healing på distans, utbildad av Dr. Eric Pearl


Kort information om produkten:

Reconnective Healing på distans, utbildad av Dr. Eric Pearl

Reconnective Healing på distans 1 session, utbildad av Dr. Eric Pearl Reconnective Healing är en form av healing som nu för första gången är tillgänglig för oss på planeten jorden. Den återkopplar oss till Universums fullkomlighet och till vår egen fullkomlighet som den vi är. Den anses kunna återkoppla oss till Universum och vår självaste essens genom en helt ny uppsättning healingfrekvenser via en helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har tydligt bevisats i både praktik och laboratorier. Styrkan av Reconnective healing ökar med avståndet och därför är det mycket kraftullt att få det på distans. Det räcker att få den 1-3 gånger under hela livet.  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
**Till paret
Pris i SEK: 900,00 
Art-no: rh-1distans
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Frakttyp: Fraktfritt
--------
Fraktpris SE 0,00 SEK
--------
Att betala: 900,00 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkReconnective Healing på distans, utbildad av Dr. Eric Pearl


Mer information om produkten
Reconnective Healing är en form av healing som nu för första gången är tillgänglig för oss på planeten jorden. Den återkopplar oss till Universums fullkomlighet och till vår egen fullkomlighet som den vi är. Den anses kunna återkoppla oss till Universum och vår självaste essens genom en helt ny uppsättning healingfrekvenser via en helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har tydligt bevisats i både praktik och laboratorier.

Healing innebär att återgå till ett balanserat tillstånd. Varje åkomma är en kombination av det fysiska, mentala, andliga och känslomässiga (och förmodligen en rad andra klassifikationer vi inte har ord för). Vi tenderar dock att klassificera åkommor enligt deras dominerande egenskaper. Reconnective Healing "behandlar" inget speficikt.
Om du istället i dess närvaro tillåter dig själv att återgå till ett tillstånd av balans, som så många gör, då gör du helt enkelt det. Du bara gör det.
 
EEG och EKG
ReconnectiveHealing® sätter under sessionen igång markanta förändringar i hjärn- och hjärtaktiviteten, både på den som får och den som ger. Detta har konstaterats med hjälp av EEG- och EKG-skanning. Hjärtaktiviteten på den som ger påverkar speciellt hjärnaktiviteten på mottagaren.

Gammastrålning
Man har också kunnat mäta nivåförändringar av gammastrålningsabsorbtion under en session. Normalt ger kroppen ifrån sig en icke skadlig låg nivå av gammastrålning. Detta på grund av förekomst av kalium i vävnaderna. Under sessionerna med Reconnective Healing® absorberas den, både av klienter och utövare. Separata studier av olika bioenergihealing-system visar på en koppling mellan absorbtion av gammastrålning och helande.

Termodynamisk fri energi
Under ett Reconnective Healing®-seminarium studerades rummet som skulle användas. Mätningar gjordes från några timmar innan seminariet började till slutet av kursen. Forskarna noterade en stor förändring i termodynamisk fri energi i rummet. I slutet av en tvådagarsperiod var den ökade energieffekten i rummet motsvarande en temperaturstegring på 300°C, även om den aktuella temperaturförändringen var försvinnande liten. Detta energiskifte tillät helande.

Elektromagnetiska fält
I ett annat experiment mättes det elektromagnetiska fält som finns runt händerna både före och efter medverkande i ett Reconnective Healing®-seminarium. Man fann att fältet dramatiskt ökade. En separat studie i mekaniken bakom bioenergi-healing har funnit att den höga nivån av elektromagnetisk energi i helarens händer leder till förändring av obalans (sjukdom), vilket ger balans (hälsa).
Andra mätningar konfirmerar att Reconnective Healing®-utövare ger ut och överför en ökad mängd ljus och andra elektromagnetiska frekvenser.

Reconnective Healing®-utövaren kan sätta på frekvenserna, vilket ökar amplituden (svängningarna på frekvenserna) och vibrationerna av magnetiska frekvenser runt deras kroppar. Dessa förändringar har mätts i laboratoriemiljö.

Förändringar i DNA
I laboratoriestudier har Reconnective Healing®-utövare kunnat påverka förändringar i DNA och hjälpt plantor att helas efter att de "chockats" eller skadats. När man plockat ett löv från ett träd har man kunnat se att det blöder energi. Lövet dör normalt efter 3-7 dagar. När man gett Reconnective Healing® till löv, har de kunnat hållas vid liv i 90 dagar!

Reconnective Healing®-frekvenserna är starka och påtagliga. Normalt kan de kännas genom ett fysiskt förnimmelsetest och har blivit dokumenterade i slumpmässiga dubbla blindtester.

Dessutom verkar Reconnective Healing® balansera saker i enlighet med de studier som gjorts med en slumpgenerator.Untitled Document
Reconnective Healing®

Om Healingen
Du kan boka en session för dig själv eller för ditt djur, för båda eller även för hela familjen samtidigt med ditt djur i Lund, Malmö, Helsingborg, i ditt hem eller så kan den göras på distans.

Jag gör också healing på djur. Det gäller katter, hundar, hästar och eventuellt andra djur. Djurhealing kan man göra både på distans och på platsen. Jag åker till djuret inom Skåne. Du väljer själv. Skall jag åka till djuret så tillkommer resekostnader.

Hur en session går till

Healing på platsen
Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk och blundar. Jag rör inte vid dig utan håller händerna en bit ifrån din kropp. Använd helst inte parfym eller något annat starkt doftande vid besöket.
När sessionen är klar, meddelar jag dig och du kan ligga kvar en stund för att "vakna till", innan du stiger upp. Efteråt får du möjlighet att berätta om dina upplevelser och jag kan svara på dina frågor om du har några.
Eric Pearl rekommenderar att man kommer för healing en, två eller tre gånger. Besöket tar cirka en timme, varav ca 30-40 minuters healing.


Distans Healing
När healingen sker på distans bestämmer vi en tid. Vi ringer varandra eller pratar via skype. Därefter lägger du dig bekvämt tillrätta på ryggen innan jag sätter igång. Se till att du eliminerar uppenbara saker som skulle kunna störa dig under sessionen. Jag ringer dig efter att healingen är avslutad och vi kan då prata om dina upplevelser och jag kan svara på dina frågor om du har några.


Djur Healing
Djur healing kan göras på plats eller på distans.
Jag åker runt i hela Skåne för att göra djurhealing på plats och då tillkommer resekostnader förutom själva healingsarvodet.
Djur healing på distans sker på samma sätt som vanlig distans healing.
Jag åtar mig djur healing på katter, hundar, hästar och andra djur.

Tidsbokning
Du kan maila via kontakta oss länken, ringa eller fylla i en blankett via denna länk.
Jag bekräftar att jag är utbildad av Dr. Eric Pearl i Stockholm till Reconnective Healing Practitioner i mars 2009.


Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk