»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Anatomiska planscher -> Författare & Artister -> Sanaya Roman

Andlig utveckling - att vara sitt högre jag av Sanaya Roman


Kort information om produkten:

Andlig utveckling - att vara sitt högre jag av Sanaya Roman

Andlig utveckling - att vara sitt högre jag av Sanaya Roman Andlig utveckling lär dig hur du kan vara ditt Högre jag i ditt dagliga liv, skapa en vision av ditt högre syfte och manifestera det du vill ha snabbt och lätt. Andlig utveckling ger dig de verktyg du behöver för att lyfta illusionens slöjor, se sanningen, expandera och dra samman tiden, förhöja din vibration, uppnå högre tillstånd av medveteande, öppna ditt hjärta och lära känna dig själv på ett nytt, mer kärleksfullt sätt. Denna bok erbjuder nästa steg i den andliga utvecklingen för dig som vill veta mer om vem du är, varför du är här, och vad du kommit hit för att göra.  Presenttips:

**Julklapp
Pris i SEK: 234,00 
Art-no: 9188602605
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 250 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 306,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkAndlig utveckling - att vara sitt högre jag av Sanaya Roman

Untitled Document
Sanaya Roman

Om författaren
Sanaya Roman har i samarbete med sin andlige guide Orin skapat ett material med syfte att hjälpa människor uppnå sin högsta potential och leva i större harmoni med sitt högre jag. Tillsammans har de skrivit fem böcker om andlig utveckling, varav två i samarbete med Duane Packer & DaBen. Dessa böcker har sålt i över en miljon ex i USA och översatts till femton språk.

Orin och DaBens böcker karakteriseras av en stor klarhet, enkelhet och värme. Genom dessa böcker blir en högre kunskap och medvetenhet tillgänglig för alla, oberoende av världsåskådning och livssituation. Att applicera denna högre kunskap i det egna livet ger möjlighet till inre harmoni, klarhet och styrka.Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk