»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Anatomiska planscher -> Författare & Artister -> Sanaya Roman

Leva med glädje av Sanaya Roman


Kort information om produkten:

Leva med glädje av Sanaya Roman

Leva med glädje av Sanaya Roman Leva med glädje kan hjälpa dig att förändra ditt liv, att upptäcka din inre kraft och styrka och att inse och bejaka den du verkligen är. Du kan genast se resultat i ditt liv genom att: öppna ditt hjärta, skapa det du vill utan kamp, våga ta det stora språnget, förändra negativt till positivt, öka din känsla av välbefinnande. Varje kapitel avslutas med övningar som är enkla och instruktiva. Boken är en kärleksfull inspirationskälla till personlig och andlig utveckling.  Presenttips:

**Julklapp
Pris i SEK: 143,00 
Art-no: 9188602559
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 250 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 215,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkLeva med glädje av Sanaya Roman

Untitled Document
Sanaya Roman

Om författaren
Sanaya Roman har i samarbete med sin andlige guide Orin skapat ett material med syfte att hjälpa människor uppnå sin högsta potential och leva i större harmoni med sitt högre jag. Tillsammans har de skrivit fem böcker om andlig utveckling, varav två i samarbete med Duane Packer & DaBen. Dessa böcker har sålt i över en miljon ex i USA och översatts till femton språk.

Orin och DaBens böcker karakteriseras av en stor klarhet, enkelhet och värme. Genom dessa böcker blir en högre kunskap och medvetenhet tillgänglig för alla, oberoende av världsåskådning och livssituation. Att applicera denna högre kunskap i det egna livet ger möjlighet till inre harmoni, klarhet och styrka.Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk