»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Anatomiska planscher -> Författare & Artister -> Sanaya Roman

Personlig kraft genom medvetenhet – vol 1 Att känna energi av Orin via Sanaya Roman


Kort information om produkten:

Personlig kraft genom medvetenhet – vol 1 Att känna energi av Orin via Sanaya Roman

Personlig kraft genom medvetenhet – vol 1 Att känna energi av Orin via Sanaya Roman Dessa resor av Orin kommer att lära dig att steg för steg öppna dina intuitiva och psykiska förmågor och att väcka dina högre centra av telepati. Du kommer att upptäcka hur du skapar den framtid du vill ha genom att göra energiarbete. Du kommer att lära dig att uppleva dig själv på nya högre sätt, att veta vem du är, att utgå från ditt center, att uppleva nya nivåer av personlig kraft och självförtroende, att bli din egen auktoritet och att lita på din inre visdom. Innehåller 3st CD, speltid 180 minuter



  Presenttips:

**Julklapp
Pris i SEK: 936,00 
Art-no: PKGM-1
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 260 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 102,50 SEK
--------
Att betala: 1 038,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk



Personlig kraft genom medvetenhet – vol 1 Att känna energi av Orin via Sanaya Roman


Mer information om produkten
Du kan få den verklighet du vill ha. Detta är kraftfulla verktyg till att transformera lägre energier till högre energier och att leva i en värld av glädje, överflöd och kärlek. Ett utmärkt verktyg att använda i kombination med boken Personlig Kraft Genom Medvetenhet för att öka din förmåga att känna energi.



Untitled Document
Sanaya Roman

Om författaren
Sanaya Roman har i samarbete med sin andlige guide Orin skapat ett material med syfte att hjälpa människor uppnå sin högsta potential och leva i större harmoni med sitt högre jag. Tillsammans har de skrivit fem böcker om andlig utveckling, varav två i samarbete med Duane Packer & DaBen. Dessa böcker har sålt i över en miljon ex i USA och översatts till femton språk.

Orin och DaBens böcker karakteriseras av en stor klarhet, enkelhet och värme. Genom dessa böcker blir en högre kunskap och medvetenhet tillgänglig för alla, oberoende av världsåskådning och livssituation. Att applicera denna högre kunskap i det egna livet ger möjlighet till inre harmoni, klarhet och styrka.



Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk