»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Kristallsmycken -> Hängen

Förträfflig rosa opal, eldopal och blå topas smycke hänge i .925 Sterling silver 5,3 cm


Kort information om produkten:

Förträfflig rosa opal, eldopal och blå topas smycke hänge i .925 Sterling silver 5,3 cm

Förträfflig rosa opal, eldopal och blå topas smycke hänge i .925 Sterling silver 5,3 cm Elegant hänge för alla tillfällen, fräsch och glad i färgerna. Storlek 5,3cm. Opal har en mycket fin vibration och den sägs förstärka kosmiskt medvetande och höja psykiska och mystiska visioner. Man anser att opal stimulerar originalitet och kreativitet , och hjälper till att få tillgång till olika sätt att uttrycka sitt sanna jag. Opal anses också sedan länge vara en karmisk sten, den är beskyddande som, när den är så progammerad, kan göra bäraren nästan "osynlig" för omvärlden, på så vis att man inte lägger märke till denne. Opal stärker också livsviljan. Klicka på bilden för att läsa om kristallterapier.  Presenttips:

**Julklapp
**Jubileumsgåva
Pris i SEK: 853,00 
Art-no: hss634
--------
Lagerstatus: Finns i lager
Leveranstid: Omgående
Fraktvikt: 300 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 102,50 SEK
--------
Att betala: 955,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkFörträfflig rosa opal, eldopal och blå topas smycke hänge i .925 Sterling silver 5,3 cm


Mer information om produkten
Opalen stärker vår individualitet och personliga utryck och hjälper oss att acceptera och förändra personlighetens sämre sidor. Den stimulerar den kreativitet som ryms inom oss och ger oss inspiration och fantasi att skapa vår framtid med. Rosa opal ger emotionell healing.

Eldopalens energi ger oss framsteg, förändring, variation och mystik. Den hjälper oss att se inåt, upptäcka vad som ligger bakom våra många ansikten och förstå de föränderliga upp och nedgångarna i vår existens. Eldopalen är en sten för den utbrände som behöver hitta en vila djupt inne i sig själv.Eldopal sägs höja den personliga inre styrkan och väcker den inre elden. Den är också en beskyddande sten och skyddar emot fara. Symboliskt ses den som en "hopp", och är bra i arbetssituationer som en energiförstärkare. Den hjälper även till med förändinrg och utveckling, och används i situationer då orättvisa skett eller då man blivit orättvist och illa behandlad. Då kan Eldopalen stödja bäraren i den ofta arbetssamma efterprocessen.
Topas är känd som sten för sann kärlek och framgång i alla åtaganden. Den stimulerar individualitet och kreativitet, stöder din tillit till dina egna beslut och transformerar negativitet till kärlek och glädje.
Chakra: Hjässa, Panna och Hals.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk