»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Hälsa, Skönhet & Samliv -> Kemisk & Teknisk

Väteperoxid, H2O2, 3%, 30 ml


Kort information om produkten:

Väteperoxid, H2O2, 3%, 30 ml

Väteperoxid, H2O2, 3%, 30 ml. H2O2 (väteperoxid) är det enda bakteriedödande medlet som består av endast vatten och syre. På grund av detta anses det vara det säkraste och mest effektiva naturliga desinfektionsmedlet. Men man kan helt klart konstatera att de flesta användningsområdena för väteperoxid inte är särskilt välkända. Väteperoxid, tidigare även kallat vätesuperoxid och även salufört i Sverige under varumärket Oxygenol, är en kemisk förening med formeln H2O2.Pris i SEK: 54,00 
Art-no: 4204
--------
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: ca 3 veckor
Fraktvikt: 120 g
Frakttyp: Skrym. brev
--------
Fraktpris SE 72,50 SEK
--------
Att betala: 126,50 SEK


 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkVäteperoxid, H2O2, 3%, 30 ml


Mer information om produkten

Fördelarna med väteperoxid

 • Bleka kläder: Tillsätt en kopp väteperoxid till vita kläder för att förhindra att de gulnar med tiden. Det tar också bort fläckar av till exempel blod från mattor. Applicera direkt på fläcken, låt det verka en minut och skrubba med en borste. Avsluta rengöringen med kallt vatten.
 • Ta ett avgiftande och föryngrande bad: Tillsätt ett par matskedar av 3% väteperoxid i ett kar med varmt vatten. Sitt i en halvtimme och komplettera vid behov med varmt vatten för att hålla badet vid en behaglig temperatur. Du kommer eliminera bakterier som ansamlas på ytan av huden och potentiellt orsakar sjukdomar.
 • Behandla fotsvamp: Gör en blandning av hälften väteperoxid och hälften kranvatten. Applicera blandningen mellan tårna eller på naglarna och låt det lufttorka. Om det finns kroniska infektioner, använd dubbelt så mycket väteperoxid blandat med hett destillerat vatten och applicera en eller två gånger i veckan.
 • Göra en tarmsköljning: Tillsätt en kopp H2O2 till 15 liter vatten.
 • Förhindra infektioner: Häll några droppar väteperoxid på ett infekterat område, som ett sår, några gånger dagligen. Om kallbrand har börjat utvecklas, dränk omedelbart området i ren H2O2.
 • Bota kvalsterinfektioner: Om det här problemet uppstår kan du applicera ren väteperoxid varje timme på det drabbade hudområdet.
 • Lindra bihåleinflammation: Blanda en matsked av väteperoxid med en kopp vatten och häll i en behållare för användning som nässpray.
 • Gurgla och vårda munnen: Ta en kapsyl väteperoxid i munnen i 10 minuter utan att svälja. Detta kommer hjälpa dig att bli av med samt förhindra munsår. Dina tänder kommer bli vitare och löpa lägre risk att drabbas av hål. Många använder det som ett munvatten efter tandborstningen. Du kan göra en hemgjord tandkräm av bakpulver och väteperoxid, samt förvara din tandborste i H2O2 för att hålla den bakteriefri. Eftersom det har antibakteriella, antivirala och antifungala egenskaper kan väteperoxid ibland även lindra tandvärk.
 • Bleka håret: Väteperoxid kan göra håret några nyanser ljusare. Späd det i vatten (50/50) och applicera i håret efter att du har duschat. Kamma efteråt. Resultatet är en svag blekning, så du behöver inte oroa dig för att bli platinablond.
 • Rengöra hemmet: Du dödar bakterier och ger ditt hem en fräsch doft. Tillsätt lite till en rengöringsduk innan du tillsätter ditt vanliga rengöringsmedel. Du kan också använda väteperoxid för att putsa fönster och speglar. Dessutom kan du tillsätta en sked till diskmaskinen för att göra din disk skinande. Det är mycket användbart för att desinficera badrum (istället för skadliga desinfektionsmedel). Det kan också användas för att rengöra träskärbrädor efter att du har skurit kött eller hackat grönsaker. Om du kombinerar väteperoxid med vinäger får du ett naturligt, ekonomiskt, effektivt och potent desinfektionsmedel. Väteperoxid kan användas för att desinficera allt från frukt och leksaker, till skor, handdukar och golv. Det är också mycket bra för att eliminera mögel och mjöldagg från tak till golv.
 • Bekämpa akne: Det är en effektiv huskur för oönskade finnar. Efter att du har tvättat ansiktet med tvål och vatten, använd en bomullstuss för att applicera väteperoxid på problemområden eller i hela ansiktet, men var försiktig eftersom det kan irritera eller torka ut huden. Applicera två gånger i veckan.
 • Bota halsont: Om du gurglar med väteperoxid kan du lindra halsont.
 • Blanda 1/4 kopp varmt vatten med 1/4 av väteperoxid och gurgla utan att svälja. Detta hjälper dig också att förebygga förkylningar eftersom det dödar bakterier som kan orsaka sjukdom.
 • Rengöra öronen: Blanda en droppe väteperoxid med lite varmt vatten för att lättare ta bort öronvax från innerörat.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk