»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Hem -> Hälsa, Skönhet & Samliv -> Smärtlindring

Fastplast värmepatch starkt värmande plåster med capsicum 12x18cm 1 styck


Kort information om produkten:

Fastplast värmepatch starkt värmande plåster med capsicum 12x18cm 1 styck

Fastplast är en värmepatch, ett starkt värmande perforerad plåster med capsicum. Storlek 12x18cm. Priset avser 1 styck. Fastplast har utgått och ersätts av Activplastt med samma egenskaper som Fastplast. Activplast finns i samma avdelning i butiken - du hittar den när du trycker på avdelningsnamn ovan och längst till höger - massageoljor eller söker på activplast. Fastplast är ett starkt uppvärmningsplåster med capsicum som huvudingrediens. Den ger lindring vid muskel-, rygg-, axel- och nacksmärtor. Avsedd för utvärtes bruk att använda för lokal smärta (ländryggen, korsryggen, reumatism, muskler, leder och neuralgi).Pris i SEK: 28,00 
Art-no: fastplast
--------
Lagerstatus: Slutsåld
Fraktvikt: 25 g
Frakttyp: Brev
--------
Fraktpris SE 27,50 SEK
--------
Att betala: 55,50 SEK


Slutsåld 


Skriv ut denna sida Tipsa & BokmärkFastplast värmepatch starkt värmande plåster med capsicum 12x18cm 1 styck


Mer information om produkten
Det skapar avslappning i musklerna medan de värms upp. Det stimulerar blodcirkulationen och ger lindring i upplevd smärta lokalt där det används i muskler, rygg, armar och nacke. Hjälper bra vid starka smärtor.Kan lämnas på kroppen upp till 48 timmar, därefter kan användas igen på samma plats efter ett par dagar.Innehåll: 
Capsaicin (capsicum), mentol, kamfer, tymol, metylsalicylat och hjälpämnen.
Upplevs ofta att det har en stark doft av mynta.

Användning
Externt. Efter tvättning och torkning av huden, klistra fast plåstret på det smärtsamma området. När smärtan avtar, avlägsna plåstret med snabbt ryck. Återanvänd på samma plats efter ett par dagars paus. Använd inte på sår, postoperativa områden eller inflammatoriska förändringar på huden.

Rekommendation
Klistra plåstret på ett ställe där du känner smärta, lämna det inte mer än 2 dagar i rad. Kan återanvändas på samma plats efter ett par dagar.

Egenskaper
Perforerad plåster med uppvärmningseffekt, lugnande reumatiskt, för kors- och ländryggen, för muskulär smärta och neuralgi. Plåstret appliceras lokalt för att lindra smärta i kors- och ländryggen, i reumatiska, muskulära och ledsmärtor samt neuralgi.

Avsedd för
Lokal behandling av neuralgi och muskulär smärta av olika slag.

Skriv ut denna sida Tipsa & Bokmärk