»» Avancerad sökning

PRODUKTER

Anatomiska planscher
Hälsa, Skönhet & Samliv
Kristallsmycken
Mode & Accessoarer
Party Maskerad Dräkter
Present
Sport & Friluft
Sökaren...
Vattenfilter
INLOGGNING

 
Ny här? - BLI KUND
 
Email:
Lösen:
Logga in automatiskt

Glömt lösenord?

Kundomdömen
Läs vad våra kunder tycker
om att handla hos oss

Jag hade panik att få tag i en X-drive Pro (portabel hårddisk) innan utlandsresan för att kunna ladda ner mina digitalbilder från kameran. Den enda butiken som hade denna artikel i Sverige var Ambro! Jag var ute i sista minuten med min beställning p ga strul med en annan leverantör. Men personalen på Ambro ansträngde sig till det yttersta genom att personligen engagera sig och få iväg beställningen i tid trots att det var fredag eftermiddag! Nu har jag 1700 bilder med mig från resan till Sri Lanka tack vare er!
Ett stort tack till er på Ambro!
"Fotografen"
MKT bra service, beställde varor på måndagen och hade det på onsdagen. Fler sådana företag.
Jag är imponerad av snabbheten i leveransen. Varan beställdes en söndag och ankom till mig tisdagen därefter, föredömligt snabbt. Jag uppskattade också mycket de snabba underrättelserna om framsteg i processen. Jag erhöll t.ex. meddelanden när varan betalts och när den avsänts. Det är sådan service man vill ha. Jag återkommer gärna till Ambro Kvalitetsvarus med flera beställningar i framtiden.
Mvh,
Björn Malmgren
Professor
Enkelt och billigt med tydliga instruktioner. Jag kom hit via sökmotor och fann sidan så enkel att köpet blev av. Priset mot den lokala handlaren var endast ca 50% och kan man då få det skickat hem till dörren så är valet klart.
Mycket praktiskt att kunna sitta hemma i lugn och ro och titta igenom ert produktutbud. Enkelt att beställ , bra priser och en förträfflig leveransservice. Så skall Internerhandel fungera för att ha en framtid. Kommer gärna tillbaka för nya inköp.
utan underskrift
Jag hittade denna hemsida via pricerunner det var en slump att jag valde detta företag. Luttrad av senaste tidens försök att beställa saker från andra företag så tänkte jag att när ni utlovade leverens på 2 dagar så blir det väl minst en vecka. Men döm om min förvåning jag beställde sent på måndagskvällen och det låg i min brevlåda på onsdag precis i tid för att min son skulle hinna få det till sin födelsedag. Jag blir så glad när folk håller vad dom lovar.
utan underskrift
Kul att hitta udda prylar som presenter, är både kul att ge och få alltid hittar man något som passar
utan underskrift
Hittade produkten via Pricerunner. Ett av de lägsta priserna i Europa denna vecka. Leverans några dagar snabbare än vad jag förväntat. Det enda som inte fungerat var sid 16 i denna webbenkät.
utan underskrift
En mycket välordnad sajt med bra priser som kommer att bli mycket attraktiv när produktutbudet ökat!
utan underskrift
Kul och varierande sida, hittar så mycket roligt som man inte hittar överallt. Brett utbud, bra att man kan skicka efter produkter från olika företag i ett paket.
utan underskrift
Produkten (Alkotestern) motsvarade mina förväntningar på utseende och funktion. En bra och smidig produkt som FRAMFÖRALLT kan rädda liv men också Ditt körkort.
Stort sortiment, lättnavigerad hemsida men lite plottrig pga ganska små typer. Mycket information på varje sida. Väl mycket scrollning på en del produkter. Siten gör dock ett gott intryck. Måste vara tämligen ny, mycket recensioner går inte att finna ännu. Jag handlar mycket på nätet, men undviker de nätaffärer som inte håller vad de lovar. Detta är första gången hos Er, Ni har gott om produkter som intresserar mig. Fylligare produktinformation, gärna som PDF-dokument som man kan ladda ner och skriva ut, är min främsta önskan.
Vänlig hälsn
Bengt Axmacher
Produkter till ett utmärkt pris med snabb leverans
Jag blev glatt överraskad när jag sökte på nätet efter en produkt som jag länge sökt i ett antal butiker utan att hitta. På Googles sökmotor fick jag napp o hamnade hos Ambro
utan underskrift
Utmärkt idé att samla ett så bra och varierat utbud under en hatt. Jag tror att det annars varit svårt att hitta allt detta var för sig. Nu kan man gå till ett ställe och söka olika saker på en gång på en säker handelsplats. Jag letade efter en speciell typ av laddare och sökte via internet både i Sverige och utomlands och fann då här en som var både billigare och enklare att beställa. Jag beställde på en söndag, valde säker betalning via Nordea, och fick sedan varorna i brevlådan på tisdagen. Snabbt och bra!!! Nästa gång kan jag gå direkt till Er först och se om varan finns där
utan underskrift
Jag blev mycket glad när jag sökte på en produkt i en sökmotor och hittade exakt va jag sökte, länken visade direkt produkten som jag var ute efter. När jag tittade runt på hemsidan blev jag förvånad av vilket brett och varierat sortiment som fanns. Att lägga till och sedan beställa varorna gick snabbt och smidigt. Det finns bra betalningsalternativ och de var bra förklarade. Leveransen gick snabbare än förväntat. Jag är kort sagt mycket nöjd med er verksamhet!
hsracing
JAG TYCKER Ambro Kvalitetsvaruhus HAR BRA KVALITET PÅ SINA VAROR.
mikael
Mitt totalintryck av köpupplevelsen på Ambro Kvalitetsvaruhus är positiv. Möjligheten att betala via postgiro plus alla andra betalningsalternativ. Innformationen på hemsidan om lagerstatus stämmer (till skillnad på ett flertal andra ställen jag handlat på) vilket är viktigt om det ska bli en smidig affär. Informationen från Ambro via e-mail om vad som händer med ordern. Smidig och snabb leverans. Heder och ära till ett av få internetföretag som bryr sig om kunden hur liten ordern än är.
mb
snabbt och enkelt. Hittade varan, jämnförde priset (nöjd), beställde, betalade. snabbt och enkelt såsom det ska vara good work!
Jag tycker det är roligt med udda prylar låga priser och ett bra sortiment det finns många bra presenttips jag brukar logga in och ta en titt om det har kommit in några nya prylar, så jag tycker att det är ett bra kvalitetsvaruhus med bra service och bra priser. Lycka till!
p.
En trevlig sajt med bra priser

Mycket bra site med bra priser.

Man kan hitta det mesta på www.KvalitetsVaruhus.se. Alla smakinriktningar kan nog tillfredsställas. Priserna är frestande låga. Man köper nog något mer än det man tänkt bara för att det är billigt eller intressant.
/Berra
"Det tar bara ett par minuter att svara" stämde ju inte riktigt... 17 sidor frågor... Nåväl, jag är mycket nöjd med den snabba leveransen av min beställning.

Om jag skall skriva "minst" 50 ord så är det väl bara att skriva en massa positiva saker om er. Men era priser verkar vara låga och det ser ut att finnas en hel del att välja på under sidan www.kvalitetsvaruhus.se De flesta kan nog hitta något som passar dem som nyttosak eller presentalternativ. Jag förutsätter att kvaliten är den utlovade och att leveranstiderna är normala (2-6 dagar), det får jag se efter att min första beställning levererats.
/B
Jag är mycket nöjd med produkten jag beställde utav Ambro Kvalitetsvaruhus. Servicen via kundtjänst var även den mycket bra. När jag sökte på nätet efter varan jag var intresserad utav hamnade jag väldigt enkelt och smidigt på Er hemsida, vidare fann jag ett brett urval av det som intresserade mig. Eftersom det var första gången jag beställde ngt på nätet ville jag ringa och höra lite mer personligen. Jag fick prata med mkt trevlig och serviceinriktad personal. Återigen: jag är jättenöjd med er och produkten jag beställde.
Mvh Lina

Jag fick intrycket av en seriös verksamhet. Men val av färger, grafik o dyl på sidan drog ner intrycket en aning. Annars blev jag väldigt imponerad över de otroligt låga priser som tillhandahölls. Köpet gick väldigt smidigt och även kontakten via mail därefter... Kort och gott en mycket bra "köpupplevelse".


Ambro Kvalitetsvaruhus levde mycket väl upp till min förväntan vad gäller snabbhet, personlig service och pris. Jag kan varmt rekomendera detta webbvaruhus.
n.


Jag tycker att Ambro Kvalitesvaruhus är en bra site med fina och lite annorlunda produkter. Man får en känsla av kvalité och klass på produkterna. Hela proseduren med beställning och leverans går mycket smidigt till väga.Jag är mycket nöjd med de varor som jag beställt och kan varmt rekomendera Ambro till andra.
miriam


Bra priser och personligen tycker jag det känns bättre och handla från Sverige. Väldigt bra information efter köpet vad som händer med varan bet, lev, mm. Jag kände mig trygg och säker när jag beställde och betalade med kort. Varan uppfyllde också mina krav. Så sammanfattningsvis är jag en helt nöjd kund.
Med vänliga hälsningar Staffan


Jag hittade det jag hade sökt efter länge på Ambro och det fungerade jätte bra med både information och betalning. Det var mycket bra information om hur långt köpet hade kommit med tanke på betalning och varans leverans.
hans


Lätt att hitta det jag sökte via sökmotor, tydliga prisuppgifter och lätt att beställa. Många betalningsalternativ känns bra. Slutligt omdöme kan ges när produkten är levererad. Smidighet vid fel och byte eller retur återstår att se om det också fungerar bra, denna service ofta avgörande för fortsatta köp.
Mycket bra priser. Snabb och smidig leverans. Kanonbra - Så här ska det vara!
lundberg
Man kan köpa och köpa tills man stupar....här finns det mesta ;-) /Berra

Mycket prisvärd produkt som motsvarade alla mina förväntningar. Låg fraktkostnad och flera betalningsalternativ. Snabb och säker leverans. Det är alltid svårt att bedöma ett webvaruhus pålitlighet, men detta varuhus verkar vara seriöst och har mitt förtroende. Jag har lagt webadressen som en favorit och kommer säkert att "besöka" det många gånger för att söka varor för bl a prisjämförelser.
h.m.


Jag blev förvånad över hela mitt intryck som jag fick över ert upplägg av era prudukter, mycket lätt att hitta det man söker + bra med kommentarer om respektive prudukter+ bilder. Mycket bra upplagt, det är första gången som jag är inne på er sida och är jättenöjd med det jag har hunnit att gå igennom hos er, återkommer gärna igen
mvh björn


Det verkar som om sidan inte är 100 % användarvänlig för Mac-användare eller om det beror på mina inställningar.Och det gick inte att registrera sig via netscape. Det som är bra är att man hela tiden får respons, så att man vet att det är fixat och klart.


Bra priser och intressenta produkter


Jag tyckte det flöt på bra. Och det var snabb leverans av varorna så de var mycket positivt! Det fanns flera betalningssätt att välja på, och det gör att man kan välja vad som är smidigast för en själv. Det var lite svårt att hitta saker man leta efter. Men det gick bra ändå. Men om man inte riktigt vat vad man var ute efter så fanns det en massa olika tips och det är bra! Men det var vissa saker som låg under lite konstiga kategorier tycker jag. Men helhetsintrycket var är att jag trivdes på sidan och att jag kommer handla där igen!
veronica


Rätt produkt till rätt pris vid rätt tidpunkt
anonymt


Mitt första intryck var att det fanns så mycket olika produkter, allt från presentartiklar till dataprodukter. Det var också lätt att få kontakt med kundtjänst via mail, jag ställde flera frågor och fick snabba och tydliga svar på alla mina frågor. Artikeln levererades snabbt och det var mycket billigare än på övriga företag som jag jämförde med. Åtminstone det som jag beställde (minneskort.
abcj


Jag fångades av mångfaldet av produkter. Jag är massör och det finns mycket för mig hos er. Jag gillar även skojiga saker, fina saker det finns också. Det är en jättebra sida med jättebra saker. Det kan ju vara lite svårt att välja ut vad man ska handla om man har en tunn börs:)för man vill ha så mycket!!!
j


Jag tycker dem har Riktigt bra service och man får det man beställt riktigt snabbt! Och kontaktar man dem så får man svar direkt! Det enda stället med så bra service helt enkelt!
shappe80
Allt fungerade tillfredställande och det var positivt att få underhandsinfo om var beställningen fanns i kedjan.
per
Hade inga förväntningar eftersom sidan ser lite amatörmässig ut. Detta förändrades när jag hittade produkten direkt. Lätt att köpa och inga xtra avgifter för frakt mm när det handlar om små produkter. DET ÄR jäkligt bra! Enkelt att betala och bra statusrapporter!! KANON.
jesper
Ganska lätt att handla, men hemsidan är lite gyttrig. Lite för mycket uppgifter på en sida. Svårt att få överblick på hela hemsidan på skärmen
Min känsla var att det gick mycket smidigt och att er kundservice svarade snabbt och effektivt på de frågor som jag hade innan jag bestämde mig för att handla. Det var mycket avgörande för mig då det är viktigt med en bra kundservice. Allt gick mycket smidigt och leveransen var snabb. Mycket nöjd.
ashrafm
Enkelt att handla bra varor till låga priser. Bra rekommendation av kundservice då en av varorna var slut, tipsade de mig om att lägga till 80 kr för en datapryl som var hade dubbelt så stort minne.. det kallar jag service. Snabb leverans av varor som jag beställt, köpet gick snabbt och smidigt helt enkelt..
superstefan
Trevlig sajt med framförallt låga priser och ett ganska stort utbud. Bra indelning av produkter i logiska kategorier. Flera bra betalningsalternativ och förhoppningsvis korta leveranstider. Jag kommer att återvända för att inspireras till nya köp till Ambros låga priser. En internetbutik att rekommendera till vänner. Hoppas ni börjar sälja DVD-film också.
patrik
Mycket bra service genom att fått svar på fråga med vändande e-post. Bra!
Jag har köpt ett 256 Mb minneskort till min Sonykamera. Sättet att betala via Nordeabanken och att varan levererades på två dagar gör att jag är mycket nöjd med mitt val att handla från Kvalitetsvaruuset. Negativt är att jag tycker att er web är lite grötig och svår att navigera i.
jan-olof
Jag letade efter en specifik produkt (kamerabatteri), vilket var lätt att hitta. Leveransen verkar snabb, jag har inte fått produkten än, men fått mail om att den är levererad. Betalning via e-kort var heller inget problem, vilket känns tryggt. Priset på varan jag beställde var väldigt lågt, kvalitén på densamma återstår att se.
iceman
Jag kom dit av en händelse. Det jag behövde var billigt. Därför är jag i allt väsentligt nöjd. Denna typen av enkäter tycker jag däremot är lite irriterande.
Jag hittade vad jag letade efter och det är bra nog för mig! Tycker om effektivitet och att det skall vara lätt att hitta saker och lätt att betala och få det hemskickat. Tycker att ni uppfyllde det på ett bra sätt.
ulf
Funkade ok, beställde och sen betalade efter några minuter. dock så tog det 2 dagar innan produkten skickades... kunde gått fortare men det gick rätt snabbt ändå
niklas
Bra service men beroende av de leverantörer som är kopplade till tjänsten vilket kan göra leveransen otydlig.
paul
Bra presentsortimet och att ni även har lite "ovaligare" presentprodukter som man inte hittar överallt tänker närmast på designade luftfuktare etc
anonym
Funkade bra, gick snabbt o smidigt.
Jag tycker nog att det känns bra med att kunna handla på nätet med direktbetalning via min bank. Det känns tryggt och säkert. I vanliga fall vill man bara titta, men här får man lite extra köplust bara för att det är så lätt att handla. Jag kommer sannolikt tillbaka för att handla mer.
enkelt och smidigt, låga priser och snabb leverans.var lite osäker på betalningen man kan aldrig vara säker att betala över nätet, man vill vara säker att det är ett seriöst företag.men i det här fallet har det än så länge gått skitbra.mycket bra att man får bekräftat över e mailen en liten säkerhet för kunden.
Jag tyckte det var lätt att hitta och det fanns stort utbud av de flesta produkter. Lätt att hitta och lätthanterligt. det är ju alltid bra att beställa hem varorna. Tycker ni har en bra sida..
erica